Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ



Το σκάνδαλο υπακούει στους κανόνες της θεατρικής δράσης. Βέβαια. Έχει αρχή και τέλος, και στο μεσοδιάστημα, από τότε που θα ξεκινήσει μέχρι να πέσει η αυλαία, το σενάριο πλουτίζεται με σκηνικές πράξεις που προκαλούν το ενδιαφέρον του θεατή.

Στα σπάργανα είναι ακόμα αυτό με τις μίζες της πολυεθνικής Novartis. Ο κύκλος του σκανδάλου θα εξαρτηθεί σε συνάρτηση με τις πολιτικές εξελίξεις. Προς το παρόν περιμένουμε το show της προσεχούς Τετάρτης στη Βουλή. Στο ναό όπου λέγονται τα μεγαλύτερα και περισσοτέρα ψέματα.
Τι είναι η Βουλή; Θέατρο κανονικό είναι. Με ζωντανές παραστάσεις υποκρισίας και ψεύδους. Με φιλότιμες προσπάθειες ταλαντούχων ηθοποιών θιάσων, εννοώ κομμάτων, να εντυπωσιάσουν. Με κατηγορίες στους αντιπάλους. Με δικαιολογίες.
Και επειδή οι 300 εργαζόμενοι της Βουλής δεν πληρώνονται τζάμπα, θα πιάσουν δουλειά από τις 9 το πρωί της Τετάρτης. Σε δέκα κάλπες θα ψηφίσουν για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής στις αρπακτές της Novartis. Δημοκρατικά πράματα, δηλαδή. Για να... λάμψει η αλήθεια.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...