Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Χρωστούμενα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας

Αποτέλεσμα εικόνας για σε ραδιοφωνικο σταθμο


Με άλλοθι την οικονομική κρίση πολλοί ιδιοκτήτες ΜΜΕ αφήνουν απλήρωτους επί μεγάλο χρονικό διάστημα εργαζόμενους που δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να καλύψουν έστω και τις βασικές ανάγκες των ιδίων και των οικογενειών τους.

Έτσι κινούνται και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tsipas-Hlias blog», οφείλονται δεδουλευμένα δύο περίπου μηνών . Ωστόσο, ίσως το πιο ανησυχητικό –πιο ανησυχητικό ακόμα και από όλα αυτά– είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει από τη διοίκηση καμία ενημέρωση για το πότε θα γίνει η επόμενη μισθοδοσία. 

Επομένως, θα συνιστούσα στους υπομονετικούς συνάδελφους να κάνουν κάτι παραπάνω από το να εύχονται και να προσεύχονται να αλλάξει η κατάσταση  . Η μόνη λύση, και το τονίζω αυτό, είναι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μην περιμένουν να αλλάξει κάτι από μόνο του. Δεν αλλάζει απόλυτος τίποτα με ευχές και λόγια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...