Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Θεαματική αναρρίχηση για το PATRANEWS.gr - Δείτε σε ποια θέση σκαρφάλωσε το σαιτ του Γιώργου Καρβουνιάρη - Ακολουθούν ηχηρές προσθήκες !




Patrasevents.gr 126 , Thebest.gr 300 , Patranews.gr 466 , όπως προκύπτουν από τις μετρήσεις της έγκυρης αμερικανικής πλατφόρμας Alexa.com. .

Πριν από λίγο καιρό με αφορμή και τη νέα σύγχρονη ηλεκτρονική του μορφή το PATRANEWS.gr, υποσχέθηκε να αλλάξει οριστικά την ενημέρωση μέσα από τον ηλεκτρονικό Τύπο, ανταποδίδοντας την αγάπη με τον οποία αντάμειψε την προσπάθειά του μέχρι σήμερα το αναγνωστικό κοινό.

Η προσπάθεια είχε ξεκινήσει ωστόσο επτά μήνες πριν. Μια ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων με περγαμηνές πολλών ετών (κάποιοι δεκαετιών) στο χώρο των media, ένας ισχυρός οικονομικός όμιλος στα ηνία της διοίκησης, παρήγαγαν ένα περιβάλλον αξιοπιστίας και σταθερότητας που έκανε το όλο εγχείρημα να «πετάξει»!

Το PATRANEWS.gr ξέφυγε από τα στενά δεσμά της Πάτρας και είναι πλέον από τα μεγαλύτερα περιφερειακά ενημερωτικά portals της χώρας.

Τα στοιχεία από τη google analytics που παραθέτουμε για μία και μόνο (μεσαία) ημέρα είναι τόσο αδιάψευστα, όσο και ενδεικτικά.

Χθες 3 Μαΐου, το PATRANEWS.gr, κατέγραψε πάνω από 22 χιλιάδες επισκέπτες εκ των οποίων πάνω από 11.000 ήταν μοναδικοί επισκέπτες (δείτε το σχετικό γράφημα).


Όμως να είστε σίγουροι ότι δεν σταματάμε εδώ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ονόματα και νέων συνοδοιπόρων, ανθρώπων που έχουν ειδικό βάρος στα Μέσα Ενημέρωσης και τα ονόματά τους φέρουν πανελλαδικό κύρος.

Παράλληλα έρχονται και νέες επενδύσεις από τη μητρική εταιρία του PATRANEWS.gr λόγω της μεγάλης και συνεχιζόμενης επιτυχίας που έγινε αρχικά στη διαδικτυακή ενημέρωση.
Μείνετε συντονισμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...