Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Με αποδείξεις και ονόματα - Αυτή είναι η κορυφαία ελληνική εφημερίδα του διαδικτύου - Δείτε σε ποιον δημοσιογράφο ανήκει !




Η διαδικτυακή «περιπέτεια» που ξεκίνησε το 2008 συνεχίζεται… Η «Ζούγκλα» , υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου , συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή της ενημέρωσης. Η συνεχής προσπάθειά μας επιβραβεύεται καθημερινά από τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες. Όλους εσάς που αναδείξατε το zougla.gr ως το πρώτο ενημερωτικό μέσο στην Ελλάδα και μέσα στα 1.000 μεγαλύτερα στον κόσμο.

Το λένε οι αριθμοί, όπως αυτοί προκύπτουν από τις μετρήσεις της έγκυρης αμερικανικής πλατφόρμας Alexa.com.

Η δυναμική της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, η οποία δεν δέχεται τη στήριξη-αναπαραγωγή των ειδήσεών της μέσω της Google και άλλων διαδικτυακών κολοσσών, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει... ταβάνι.

Ειδικότερα, το zougla.gr κατέχει την 998η θέση από όλες τις ιστοσελίδες του πλανήτη και 6η από όλους τους ιστότοπους (μεταξύ των οποίων το Facebook, η Google κ.α.) στην Ελλάδα. '


Διαβάστε περισσότερα : Εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...