Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Το LEPANTO TV απαντά στο δημοσίευμα του "Tsipas Hlias blog" για τον Αχιλλέα Ροδίτη !

lepanto axilleas

Μετά την προσωπική τοποθέτηση του Αχιλλέα Ροδίτη μέσω facebook (Εδώ) , για πρόσφατο δημοσίευμα του Tsipas Hlias blog που τον συνέδεε με την επόμενη μέρα στο "Achaia" channel (Εδώ) , ακολούθησε διάψευση και από το κανάλι του Lepanto TV ....Μιας και ο γνωστός δημοσιογράφος τους τελευταίους μήνες ανήκει στο δυναμικό του .


Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε :

Μετά από δημοσιεύσεις τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Πάτρας, ο τηλεοπτικός περιφερειακός σταθμός «LEPANTO TV» επισημαίνει τα ακόλουθα:
Ο καταξιωμένος πατρινός δημοσιογράφος Αχιλλέας Ροδίτης, συνεχίζει κανονικά την αγαστή συνεργασία του με το LEPANTO TV όπως αυτή ξεκίνησε, και διαψεύδουμε πρόσφατο ρεπορτάζ σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, που έκανε λόγο για την ανάληψη της θέσης του διευθυντή ειδήσεων σε έτερο τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας.
Η άριστη συνεργασία με τον Αχιλλέα Ροδίτη συνεχίζεται και επεκτείνεται. Καθημερινά όλη η ομάδα του Lepanto δίνει την δική μάχη στον παλμό της επικαιρότητας και δίνει συνεχώς τα διαπιστευτήρια της στους τηλεθεατές της νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...