Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ο ΤΡΥΦΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ... ΑΝΔΡΙΣΜΟ



Υπογράφει apodytiriakias.gr


«Είμαι πολύ πιο άνδρας από πολλούς straight...» λέει περήφανα ο γνωστός και συμπαθής hair stylist Τρύφων Σαμαράς, για κάποιους ο εθνικός κομμωτής. Κομμωτής, όχι κομμώτρια. Μη μπερδεύουμε το φύλο με τις όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις και ανάγκες έχει ο καθένας. Το λέω και το εννοώ. Σοβαρά.

Βέβαια, ο κύριος Τρύφων έχει τον ανδρισμό να μην το παίζει. Να μην κρύβεται. Είναι gay και το δηλώνει. Άλλο αυτό, κι άλλο να παρουσιάζει μαύρο το άσπρο. «Ο καθένας ό,τι θέλει κάνει στο κρεββάτι του» λέει. Και «Ήμαρτον, δηλαδή, με το bullying που τρώμε!».

Α, όχι, κύριε Σαμαρά μου. Εδώ θα τα χαλάσουμε. Η Ελλάδα, τουλάχιστον με την εμφάνιση της ιδιωτικής τηλεόρασης, είναι πλέον τόπος φιλόξενος και απόλυτα δεκτικός της ομοφυλοφιλίας. Έχει αποδεχθεί το πρωκτικό σεξ ανάμεσα σε άνδρες, ίσως για να επανασυνδεθούμε με τις εθνικές παραδόσεις μας. Εμείς, βέβαια, το λέμε «οθωμανικό», όμως για τους ξένους το πρωκτικό σεξ αποκαλείται «ελληνικό». Πέρα απ' αυτό.

Σχολιάστηκε η εμφάνιση με φουστανέλλα σε επίδειξη μόδας στα Σκόπια του designer Βασίλειου Κωστέτσου και του barber Τρύφωνος Σαμαρά. Ίσως επειδή η φουστανέλλα φέρνει προς της φούστα, ενώ είναι και γαμώ το ανδροπρεπές ένδυμα.

«Άνδρας δεν σημαίνει μάγκας» δίνει το δικό του ορισμό περί ανδρισμού ο hair dresser Τρύφων. «Εγώ είμαι πολύ πιο άνδρας από πολλούς straight που διαφημίζουν τον ανδρισμό τους». Συμφωνώ. Δεν είναι αληθινός άνδρας αυτός που προβάλλει τον ανδρισμό(;) του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...