Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «κατεβάζει» τον Μάκη Δημάκη στην Αθήνα !



Σε προηγούμενη ανάρτηση από το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr  ο καλός συνάδελφος , Νάσος Γουμενίδης , είχε τονίσει για τον Μάκη Δημάκη : 

Ο στιχουργός και παραγωγός Αργύρης Αράπης βλέπει μπροστά. Και το κάνει για δυο λόγους. Δίνει εύκολα και εύπεπτα τραγούδια στον καλλιτέχνη του και αρνείται πεισματικά να κατεβάσει τον Δημάκη στην Αθήνα.

Οι κρούσεις είναι πολλές και από μαγαζιά μεγάλα. Οι επιχειρηματίες έχουν αναγνώσει τις νίκες που θα δώσει ο Μάκης και έχουν εντατικοποιήσει την πολιορκία τους.

Άλλα ο Δημάκης δεν πρόκειται να κατέβει πριν το 2017. Θα κατέβει για να τα πάρει. Δεν θα κατέβει για να καεί.

Κι αυτό είναι το σωστό.

Εκτός και αν…

Με τις διεργασίες για την πλαισίωση των σχημάτων της επόμενης σεζόν να  είναι σε πλήρη εξέλιξη , φέρεται να έχουν αντιστραφεί όλα τα αρχικά δεδομένα . Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tsipas Hlias blog , ο δημοφιλής τραγουδιστής που βλέπει το όνομα του να έχει αναρριχηθεί στην κορυφή με την λίστα στις προτιμήσεις του μουσικόφιλου κοινού της Βορείου Ελλάδος , τα έχει βρει σε όλα με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη . Από τον επόμενο Σεπτέμβρη , εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου , θα απολαύσουμε τον Μάκη Δημάκη στο Fantasia , στο γνωστό νυχτερινό στέκι της Παραλιακής . 

Ενώ παράλληλα , όπως πρώτο το patrasgossipnews.gr σας πληροφόρησε , το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει εμφάνιση επί πατρινού εδάφους . Για λογαριασμό του Volcano , στην περιοχή του Δρεπάνου , το Σάββατο 23 Ιουλίου . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...