Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Οι διοικούντες του "Αβαντάζ" αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο της νυχτερινής Πάτρας !



Δεν σταματάει ούτε λεπτό να τους ευχαριστεί και να τους ευγνωμονεί για την  αμέριστη υποστήριξή  τους , που όταν βρέθηκε σε μια τόσο δύσκολη φάση της ζωής του , σε πραγματικό αδιέξοδο , τα δύο αδέλφια άπλωσαν αμέσως χέρι βοηθείας .

Η αναφορά μου βρίσκει ανταπόκριση στον Κώστα Σπανό , γνωστή φυσιογνωμία στη νυχτερινή Πάτρα - με πολυετή εμπειρία και πέρασμα από ορισμένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά στέκια . Ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με τον Γιάννη Ροδόπουλο . Ακόμη ένας συνάνθρωπος μας που βρέθηκε θύμα της κρίσης , ενώ όταν "χτύπησε την πόρτα" του επιχειρηματικού διδύμου του "Αβαντάζ" club για λύση στο αδιέξοδο του , οι Α.Καμπάκος και Γ.Ρουμελιώτης αποδείχθηκαν πραγματικοί φίλοι και αδέρφια . 

Έτσι , τους τελευταίους μήνες συναντάμε τον Κώστα Σπανό αναπόσπαστο κομμάτι του δημοφιλούς ελληνάδικου επί της Αγίου Ανδρέου , χωρίς ο ίδιος να ξεχνά ότι ακόμη και στις πιο "ζόρικες" καταστάσεις της ζωής , υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν .

Διαβάστε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές δημοσιεύσεις που κατά καιρούς "ανεβάζει" στο facebook !

Σας αγαπώ πολύ και ο θεός να σας έχει πάντα καλά .Είστε μάγκες αληθινοί και ευχάριστο για όλα όσα κάνετε για μένα !!!!!!

Για άλλη μια βραδιά πάτωσε από κόσμο το έλληναδικο της Πάτρας ΑΒΑΝΤΑΖ.είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στο μαγαζί αυτό καθημερινά .πρέπει να έρθετε και να το ζήσετε από κοντά !!!η ατμόσφαιρα είναι φανταστική !!!είμαι τυχερός που το ζω καθημερινά !!!ευχαριστώ τα αδέλφια ΑΝΤΩΝΗ και ΓΙΑΝΝΗ...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...