Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Νέες αποκαλύψεις για το ρόλο «κλειδί» του γνωστού μάνατζερ στο κύκλωμα μαστροπών – Γνωστά μοντέλα και τηλεοπτικές «γλάστρες» στα κρεβάτια πλουσίων




Το κουβάρι της υπόθεσης με τη δράση του κυκλώματος μαστροπεία με ρόλο «κλειδί» γνωστού μάνατζερ και τηλεοπτικού «celebrity» ξετυλίγουν οι αστυνομικές Αρχές. Νέες αποκαλύψουν φέρουν γνωστά μοντέλα και τηλεοπτικές «γλάστρες» να συμμετείχαν στο κύκλωμα και να κατέληγαν στα κρεβάτια πλουσίων.


Το κύκλωμα, το οποίο εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, δρούσε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ως... κανονική εταιρία, που διατηρούσε δύο γραφεία στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε Παρίσι και Βερολίνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της espresso, το κύκλωμα εκτός από την Ελλάδα είχε απλώσει τις «δουλειές» του και στην Ευρώπη με συνολικά πέντε γραφεία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 17 συλλήψεις, ενώ αναζητούνται άλλα 13 άτομα. Μεταξύ αυτών είναι ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος ξεχώριζε με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του στα πάρτι των celebrities.

Οι συνεργασίες με πορνοστάρ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο γνωστός μάνατζερ έχει συνεργαστεί και με Ελληνίδες πορνοστάρ. Ο μάνατζερ φέρεται ότι ήταν επίσης υπεύθυνος για τα γραφεία που διατηρούσε η σπείρα σε Παρίσι και Βερολίνο. Εκεί η μία ώρα ερωτικών συνευρέσεων χωρίς κανόνες και ταμπού κόστιζε 200 ευρώ, αλλά ο πελάτης επιβαρυνόταν ακόμη με τα έξοδα για το ταξίδι της κοπέλας και το κόστος της διαμονής και της σίτισής της.

Όπως αναφέρεται ακόμα, στο διεθνές κύκλωμα παρείχαν υπηρεσίες 30 καλλίγραμμες νεαρές, 10 από τις οποίες χαρακτηρίζονται μοντέλα και είχαν κάνει εμφανίσεις ως χορεύτριες ή «περάσματα» ακόμη και από τηλεοπτικές εκπομπές ή είχαν φωτογραφηθεί για περιοδικά, φορώντας όσο... λιγότερα γινόταν!

Τα κέρδη που απέφεραν οι γυναίκες στο κύκλωμα υπολογίζονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...