Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΜΟΝΟ ΕΔΩ : Το ζόρικο ξεκίνημα και το επτασφράγιστο "μυστικό" που συνδέει τους Κ.Μπερτάκη - Π.Βασιλειάδη


Έξυπνος, μετρημένος στα λόγια του και βλέμμα με το οποίο έχει μάθει από την εφηβική του ηλικία να «μετράει τους ανθρώπους», τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα !

Το τελευταίο χρονικό διάστημα , με αφορμή φυσικά το τραγικό θάνατο που βρήκε ο λαοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σε μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού , ανήλθαν στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές από την περιπετειώδης πλευρά της διαδρομής του Κώστα Μπερτάκη !

Φυσικά , αναφέρομαι στον διορατικό και ευφυή επιχειρηματία από την Κρήτη , ο οποίος ανακάλυψε τον νεαρό τότε τραγουδιστή , με την συνέχεια να είναι λίγο πολύ γνωστή , μέχρι τον τραγικό επίλογο . Κι αν σήμερα ο Κώστας Μπερτάκης φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τους πιο δυναμικούς και ισχυρούς επιχειρηματίες της νυχτερινής Αθήνας , διευθύνοντας κορυφαία  κέντρα όπως είναι το Tetaro και το Fantsaia , αλλά και έχοντας στο "οπλοστάσιο" του καλλιτεχνικά brandname βεληνεκούς Νότη Σφακιανάκη , Πάολα , Κωνσταντίνου Αργυρού , όμως η κατάκτηση της κορυφής δεν ήταν καθόλου εύκολη και "ουρανοκατέβατη υπόθεση . Μέχρι την καταλυτική γνωριμία του με τον Αχιλλέα Μπέο , ο οποίος στη συνέχεια τον γνώρισε στον σπουδαίο Βασίλη Καρρά , με τον τελευταίο τελικά να πείθεται να εμφανιστεί στο ιστορικό «Καράβι», στην παραλία της Γλυφάδας , η αρχή ήταν αρκετά ζόρικη . 

Μάλιστα , σε μια πολύ δύσκολη , αν όχι η δυσκολότερη φάση της ζωής του Κώστα Μπερτάκη , ένας από τους ανθρώπους που τότε στάθηκε αρωγός στο πλευρό του , ήταν ο Παναγιώτης Βασιλειάδης . Ο Πατρινός επιχειρηματίας , ο οποίος τη συγκεκριμένη περίοδο κατείχε διευθυντική θέση στις επιχειρήσεις του Τάκη Γιγουρτάκη , στην Αθήνα , αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από σύμμαχος . Πραγματικός φίλος για τον Κώστα Μπερτάκη , ο οποίος ως άντρας γνήσιος δεν ξεχνά !

Κώστας και Παναγιώτης , γνωρίζουν επακριβώς σε ποιο περιστατικό αναφέρομαι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...