Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ




Του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Η Νέα Δημοκρατία, παρότι διακηρύσσει ότι θα καταψηφίσει το ασφαλιστικό εν τούτοις δεν φαίνεται να διαφωνεί με τις προωθούμενες ρυθμίσεις, όπως προκύπτει από το κείμενο με τις προτάσεις της που έδωσε στη δημοσιότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο Γολγοθάς των Ελλήνων είναι μονόδρομος.
Όποιος κι αν είναι στην εξουσία δεν αλλάζει τίποτε κι ας καμώνονται μερικοί ότι διαφωνούν. Ο Τσίπρας θα περάσει τα μέτρα και αν το θελήσει θα παραμείνει στην εξουσία τουλάχιστον μέχρι το 2018, που θα είναι το έτος κρίσεως του.
Το έτος αυτό, που συμπίπτει να είναι προεκλογική χρονιά, λήγει το πρόγραμμα και θα κάνει ταμείο, για να διαπιστωθεί αν θα πρέπει να πάρει ή όχι τα αδυσώπητα, όπως ακούγεται, πως θα είναι μέτρα των 3,5 δις που προβλέπει το συμπληρωματικό μνημόνιο. Επίσης θα πρέπει να ενεργοποιήσει όλες τις προβλέψεις και τις παραπομπές του ασφαλιστικού που αφορούν, μεταξύ άλλων και μείωση των καταβαλλόμενων συντάξεων.
Θα το πράξει ή θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές στο τέλος του 2017 ή στις αρχές του 2018 για να εξαργυρώσει την όποια ανάκαμψη της οικονομίας με το επιχείρημα ότι έβγαλε τη χώρα από τον εφιάλτη του γκρέξιτ και την κατάρρευση του ασφαλιστικού.
Όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις το παιχνίδι δεν έχει κριθεί παρά την μεγάλη διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Η λογική της κατσίκας του γείτονα εξακολουθεί να είναι το κυρίαρχο κριτήριο στις επιλογές πολλών συμπατριωτών μας.
πηγή :  apodytiriakias.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...