Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Συγκλονιστικό. Η ανάρτηση της Ανθής στο Facebook πρίν βρεθεί νεκρή



Άλλη μια συγκλονιστική υπόθεση ταρακουνάει την Ελλάδα. Είναι τελικά υπόθεση ζήλειας; Πάθους ή αρρωστημένων συναισθημάτων; Θα τα μάθουμε όλα σε λίγες μέρες. Όλες τις τραγικές λεπτομέρειες απο την κατάθεση του δράστη. Ωστόσο για μια ακόμη φορά τα social media παίζουν τον ρόλο τους και σε αυτη την ιστορία.


Λίγο πριν κοπεί το νήμα της ζωής της η 37χρονη Ανθή πόσταρε στο λογαριασμό της στο Facebook ένα συγκλονιστικό μήνυμα

Η αναρτήση της στο Facebook, πάντως, ήταν ανάλογη των συναισθημάτων της: Το τελευταίο post έχει ως εξής: «Ψυχιατρείο εκεί; – Ναί!! – και δω ρε γ@μώτο!»

Όλες αυτές τις ώρες ο δολοφόνος έδειχνε ανήσυχος, έκανε τηλέφωνα, συμμετείχε στις έρευνες, έκανε τα πάντα για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αστυνομικών.

Όμως όπως φάνηκε ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε σχεδιάσει καλά το έγκλημά του. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση αμέσως υποπτεύτηκαν έγκλημα και μάλιστα με δράστη ή δράστες στο άμεσο περιβάλλον της άτυχης 37χρονης Ανθής Λινάρδου.


Ο 40χρονος δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά και έμοιαζε διατεθειμένος να συνδράμει στις έρευνες, τονίζοντας πως πίστευε ότι η 37χρονη τον εγκατέλειψε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...