Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και το νέο Ευρωπαΐκο κόμμα




Οι εξελίξεις στη ΝΔ έχουν ήδη δρομολογηθεί στο παρασκήνιο. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Σαμαράς και Βενιζέλος βρίσκονται ήδη σε μια παρασκηνιακή συμφωνία να προχωρήσουν μέσα στο 2016 σε έναν νέο πολιτικό φορέα μαζεύοντας όχι μόνο τους δεξιούς που θα φύγουν από τη ΝΔ αλλά όλους τους συστημικούς που αυτή τη στιγμή δεν έχουν πολιτική στέγη.

Με όπλο την κυβερνητική τους εμπειρία Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις δυνάμεις τους ενώ φαίνεται ότι ως ένα σημείο θα τους στηρίξει και ο εξωτερικός παράγοντας.

Όλα θα εξαρτηθούν βεβαίως από το αποτέλεσμα των εκλογών στη ΝΔ.

Όσο πιο χάλια πάνε τα πράγματα στη Συγγρου τόσο πιο γρήγορα θα δράσουν Σαμαράς και Βενιζέλος ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα κι αν στο σχήμα δεν συμμετάσχει ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς θα προχωρήσει ακάθεκτος.

Ο Σαμαράς θέλει να μαζέψει όλη την άκρα δεξιά : από Βασιλικούς μέχρι χουντικούς και ο Βενιζέλος ποντάρει σε παλαιοπασοκους και πρώην εκσυγχρονιστές που συμμετείχαν στο παλιό σύστημα εξουσίας..


-wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...