Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Υπο διάλυση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ



Εμείς τα γράψαμε πριν ο Καμμένος δώσει συνέντευξη στον Ενικό.
Σας αποκαλύψαμε ότι οι σχέσεις Τσίπρα - Καμμένου δεν είναι στο καλύτερο σημείο τους και αυτό ακριβώς φάνηκε ξεκάθαρα από τη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. στον Χατζηνικολάου.

Από τα λεγόμενα του Καμμένου φάνηκε ότι ο Τσίπρας με τον Καμμένο δεν έχουν κοινή γραμμή τις τελευταίες ημέρες, άρα δεν μιλάνε μεταξύ τους.

Ο Καμμένος είπε - ούτε λίγο, ούτε πολύ - ότι αν ζοριστεί θα φύγει από την κυβέρνηση, ενώ άφησε αιχμές εναντίον άλλων υπουργών, όπως για παράδειγμα κατά του Φίλη.

Απείλησε έμμεσα ότι αν φύγει θα... πέσει η κυβέρνηση.

Πάνω στον πανικό του δεσμεύτηκε για πράγματα που δεν έχει καμία αρμοδιότητα και υποσχέθηκε ότι δεν θα περάσει το σύμφωνο συμβίωσης και δεν θα μειωθούν οι συντάξεις.

Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του υπουργείου Οικονομικών, άρα κατά του Τσακαλώτου και του Τσίπρα...

Είπε ότι δεν δέχεται να δει την τρόικα, κάτι που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια αφού και να ήθελε, ο Τσίπρας δεν θα τον άφηνε να δει την τρόικα.

Εν ολίγοις, επειδή το ρεπορτάζ το κατέχουμε καλά, ο κ. Καμμένος αναζητεί από τώρα μια θέση στην επόμενη μέρα της ΝΔ και ευελπιστεί κι αυτός, όπως και πολλοί άλλοι στη διάσπαση της ΝΔ.

Για όσους δε αγωνιούν, η κυβέρνηση δεν θα πέσει με την αποχώρηση Καμμένου.

Θα παραμείνει με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και Λεβέντη.

-wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...