Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τρέξτε!!! Ο Τσίπρας μοιράζει υπουργεία




Βαράτε με κι ας κλαίω! Αυτή είναι η λογική πάνω στην οποία κινείται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δήθεν δεν θέλει οικουμενική κυβέρνηση, αλλά από την άλλη μεριά αφήνει ανοικτή την πόρτα της κυβέρνησης για πρόθυμους μνημονιακούς.


Φλερτάρει με το Βασίλη Λεβέντη και μέσω του Αλέκου Φλαμπουράρη αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να βάλει κι άλλους στην κυβέρνηση αρκεί να τον στηρίξουν στις ψηφοφορίες. Κοινώς μοιράζει υπουργεία για να μείνει λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία, μήπως και οι δανειστές ανοίξουν επί των ημερών του το θέμα της απομείωσης του δημόσιου χρέους. Όλα δείχνουν ότι ο Λεβέντης θα δεχθεί να γίνει ο νέος Καρατζαφέρης και να μπει κι αυτός στην κυβέρνηση η οποία σύντομα θα μετατραπεί σε ένα περίεργο μόρφωμα χωρίς καμία πολιτική ταυτότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι όπως πρώτοι σας έχουμε γράψει ο κ. Τσίπρας ευελπιστεί να μαζέψει και κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις Νεοδημοκρατών που θα αποχωρήσουν από τη γαλάζια παράταξη μετά τις εκλογές. Κυβέρνηση βαβέλ δηλαδή. 

Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...