Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Πάολα - Αργυρός - Φουρέιρα στο "Tsipas-Hlias blog" - ΦΩΤΟ !


Στην ποδοσφαιρικές αναλύσεις σημείο - κλειδί αποτελεί το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια . Από κει ξεκινούν τα πάντα , με τους προπονητές των σωματείων να δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στο συγκεκριμένο παράγοντα .


Σε αυτή την παράμετρο επικεντρώθηκα από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Teatro Music Hall  . Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημείο κατατεθέν στη νυχτερινή Αθήνα , με τα λάθη και τις παραλείψεις σε αυτό το επίπεδο να μην έχουν θέση . 

Με την βοήθεια του καλού συνάδελφου και υπεύθυνου επικοινωνιακής πολιτικής του κέντρου , Χάρη Λεμπιδάκη , μου δόθηκε η δυνατότητα να συναντηθώ και με τους τρεις . Η Ελένη Φουρείρα αφού έδωσε τα χαιρετίσματα της σε όλους στους πατρινούς φίλους της  , εστίασε στην εμφάνιση των capital control , που ήταν και ο βασικός λόγος που το περασμένο καλοκαίρι δεν πραγματοποίησε κάποιο extra στην Αχαϊκή πρωτεύουσα . Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το ξεκίνημα της κουβέντας μας , έδειχνε να γνωρίζει σε άριστο βαθμό τα κατατόπια της Πάτρας , εκμυστηρεύοντας μου πως η ξαδέρφη του μένει στην περιοχή της Αρόης . Για το φινάλε της βραδιάς και των συναντήσεων που είχα στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη , η ατζέντα περιλάμβανε την απόλυτη πρωταγωνίστρια του σχήματος . Μπορεί η ώρα να ήταν περασμένη , μπορεί η ίδια να ήταν κρυλογημένη , όμως με το που με είδε - που μαζί με τον Γιάννη Μπαρμπούνη την περιμέναμε - μου είπε αυτολεξεί : "Ηλία , πλησίασε με , έλα πιο κοντά μου ,  μην φοβάσαι ... Δεν κολλάει ο βήχας" . 

Ήταν η δεύτερη φορά που συναντούσα την Πάολα , ύστερα από την καλοκαιρινή εμφάνιση της στο Volcano , και πάλι κατάφερε να με κερδίσει με την συμπεριφορά της ( ΕΔΩ )

Μέσα από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , διαπιστώνεται η απλότητα της Παόλα . Τι κι αν αυτή τη στιγμή αποτελεί την κορυφαία γυναικεία "φίρμα" των νυχτερινών δρώμενων της χώρας , όμως αυτή στην ψυχή της παραμένει ένα μικρό παιδί .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...