Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Δείτε τον μάνατζερ και πατέρα του παιδιού της Πάολα σε σπάνια εμφάνιση !



Ο ρόλος που τον συνδέει με την Πάολα είναι διπλός .

Εκτός από πρώην άντρας και πατέρας της μικρής Παολίνα , ο Φώτης Ζογγλοπίτης είναι και ο άνθρωπος που μανατζάρει τις δουλειές της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας που συναντάμε αυτή τη περίοδο στην εγχώρια δισκογραφία . Τον συνάντησα στους διαδρόμους του νυχτερινού κέντρου Teatro Music Hall , και πιο συγκεκριμένα έξω από το καμαρίνι της τραγουδίστριας  . Με τον Φώτη τα είπαμε off the record για μερικά λεπτά , μιας και επιλογή του είναι η αποφυγή της κατευθυνόμενης μιντιακής υπερπροβολής . Θεωρεί πως η ιδιότητα που φέρει τον υποχρεώνει να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιοτητας και όχι μπροστά από τις κάμερες .

Και μπορεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα "τρεχάματα" να είναι σε πιο έντονο βαθμό από κάθε άλλον καλλιτεχνικό μάνατζερ , βλέπετε Πάολα είναι αυτή , όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Φώτη Ζογγλοπίτη  να είναι πάντοτε ευδιάθετος και με το χαμόγελο στα χείλη .

Άριστος επαγγελματίας και ένα από τα καλύτερα παιδιά της νύχτας !










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...