Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Μυρίζει μπαρούτι στη Μεσόγειο!!!




Οι Τούρκοι δημιουργούν στρατιωτική εμπλοκή και τεχνητή αναταραχή ενισχύοντας τη θέση τους στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο και η Ελλάδα κοιμάται... όρθια.

Για όσους δεν κατάλαβαν, με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους οι Τούρκοι πήραν την κάλυψη του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών και παράλληλα ενίσχυσαν την θέση τους στο ΝΑΤΟ συνεχίζοντας ανενόχλητοι την παράνομη διακίνηση πετρελαίου στο εσωτερικό της χώρας τους.

Οι Ρώσοι σήκωσαν το γάντι βάζοντας θέμα τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο... Πλην όμως ο βασικός θιγόμενος, η Ελλάδα δεν βγάζει κιχ.

Ο Λαβρόφ έκανε λόγο για 1.500 εναέριες παραβιάσεις στον ελληνικό χώρο και η ελληνική πλευρά είναι ανύπαρκτη σε διπλωματικό επίπεδο.

Με τη σιωπή μας για άλλη μια φορά ενισχυουμε τους Τούρκους οι οποίοι με τις πλάτες των ΗΠΑ και των Γερμανών θα γίνουν κυρίαρχοι παίκτες στο Αιγαίο.

Σύρραξη δεν θα γίνει γιατί δεν θα αφήσουν οι Αμερικανοί να γίνει κάτι τέτοιο. Οι Ρώσοι θα βγάλουν στοιχεία για το ρόλο των Τούρκων που προμηθεύουν με όπλα και ενέργεια τους τρομοκράτες τζιχαντιστες.

Θα το κάνουν τις επόμενες ημέρες.

Αν η Ελλάδα δεν εκμεταλλευτεί πολιτικά αυτή την διπλωματική διένεξη, για άλλη μια φορά θα μείνουμε στο περιθώριο των εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...