Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ο Κώδικας Flamis στα δίχτυα του "Tsipas Hlias blog" - ΦΩΤΟ !


Καθόλου καιρός για χάσιμο , είναι το μοτίβο που χαρακτηρίζει αυτή τη περίοδο τον Κωνσταντίνο Φλαμή .

Αμέσως μετά την επίσημη πρεμιέρα του "Κώδικα Φλαμή" , στα πλαίσια του δεύτερου κύκλου που παρακολουθούμε αυτή τη φορά μέσα από το PLP , ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την επόμενο επεισόδιο . Η θεματολογία του αυτή τη φορά , ύστερα από το αφιέρωμα στην βομβαρδισμένη Πάτρα κατά την 28η Οκτωβρίου του 1940 , θα εμπεριέχει το ... SEX . 

Ναι καλά ακούσατε . 

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων , ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στο Moulin Rouge , το μοναδικό strip club της Πάτρας , τραβώντας πλάνα . Επί της ευκαιρίας της συνάντησης μας , ο Κωνσταντίνος Φλαμής δήλωσε στο "Tsipas Hlias - blog" : "Φίλε Ηλία , με βάση την πολύωρη έρευνα - την προσωπική αλλά και των συνεργατών μου - τα δεκάδες πλάνα , η συγκεκριμένη εκπομπή θα έπρεπε να μου αποκομίζει 1.000 ευρώ το κάθε επεισόδιο . Όπως καταλαβαίνεις , τέτοια ποσά δεν υπάρχουν στην σημερινή ελληνική TV και ειδικότερα στο "γυαλί" της επαρχίας . Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΛΑΜΗΣ δεν αποσκοπεί στο οικονομικό όφελος , αλλά αποτελεί την προσωπική μου ... "καύλα" στο επάγγελμα ". 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...