Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο αντικειμενικός Παπαχελάς για εκείνον που έβαλαν να χάσει από τον Τσίπρα




Η αντικειμενικότητα στη δημοσιογραφία μετριέται με τη μεζούρα «Παπαχελάς» - με παπαχελιές. Λες, «αυτό το ρεπορτάζ είναι δυο παπαχελιές», «το βίντεο έχει τέσσερις παπαχελιές», «το άρθρο είναι δίκαιο, είκοσι παπαχελιές». 


Επίδειξη της λυδίας λίθου της αντικειμενικότητας έγινε και στο αποψινό δελτίο του Σκάι. Ούτε μια κακή κουβέντα από τον σχολιαστή Αλέξη για τον αρχηγό συνονόματο. Κανένα χτύπημα στα ίσια. Αλίμονο αν κομματολογεί ο άνθρωπος-ινστιτούτο μέτρων και σταθμών της αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Μόνο αν ήσουν κακόπιστος θα μπορούσες να πεις ότι έκρυβε λίγο δηλητήριο μια μικρή αναφορά. Στη Νέα Δημοκρατία, λέει, ήθελαν να βάλουν έναν που θα χάσει από τον Τσίπρα. «Αλλά να που τα πάει μια χαρά ο Μεϊμαράκης», αποφάνθηκε. Το αουτσάιντερ που γίνεται φαβορί, ο από χέρι χαμένος που πάει να νικήσει τον θριαμβευτή του δημοψηφίσματος. Είχε προηγηθεί και η έρευνα του αντικειμενικού πανεπιστημίου Μακεδονίας - με μόνιμο πελάτη τον Σκάι - που έδινε στη ΝΔ προβάδισμα μισής μονάδας σε αυτόν που έβαλαν για να χάσει από τον Τσίπρα. 

πηγή : harddog-sport.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...