Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Μόνο εδώ στο "Tsipas-Hlias blog" : Γιατί "πάγωσε" η επανέκδοση της εφημερίδας " Η ΗΜΕΡΑ ";



Μήνες νωρίτερα σας είχα αποκαλύψει - σε παρασκηνιακό επίπεδο - το ξεκίνημα των συζητήσεων για να επανακυκλοφορήσει η εφημερίδα της Πάτρας " Η ΗΜΕΡΑ" !

Αν και ο καιρός πέρασε , αλλά οι όποιες φιλόδοξες σκέψεις παρέμειναν μόνο σε θεωρητική βάση . Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες του "Tsipas -Hlias blog" , το όλο εκδοτικό εγχείρημα δεν προχώρησε λόγο κολλήματος που επήλθε στις μεταξύ σχέσεις των δύο επιχειρηματιών - χρηματοδοτών . Ο ένας από το χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και ο άλλος από την εστίαση .  

Γνωστός δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στο κλάδο τους είχε φέρει σε επαφή , πείθοντας τους να στηρίξουν την επανέκδοση της "Ημέρα" . Και μπορεί αρχικά να έδειχναν θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο , ωστόσο η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική . Το "πάγωμα" των προσωπικών τους επαφών - την αιτία θα σας την αναλύσουμε σε επόμενη μας ανάρτηση - άφησε στο ... συρτάκι και την ιστορική εφημερίδα των Πατρών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...