Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Η μυστική επίσκεψη του Γιάνη στην Κρήτη και το σκασμένο λάστιχο



Οι κινήσεις και οι εμφανίσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών συνεχίζουν να αποτελούν ειδήσεις! Εχθές μετέβη στο Ηράκλειο και μόλις κατέβηκε από το πλοίο, έσκασε το λάστιχο της μηχανής του!

Ο φωτογραφικός φακός ενός πολίτη ο οποίος τις δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα δεν έλειψε να γράψει και το σχόλιο: «Μυστική επίσκεψη του Γιάνη (με ένα Ν) στην Κρήτη... τον έπιασε πισινό λάστιχο με το που έφτασε στο Ηράκλειο. Αν και το λάστιχο επισκευάστηκε επιμελώς... για καλό και για κακό..... αντικατέστησε και το μπροστινό».

Στη συνέχεια, την είδηση δημοσίευσε το cretapost. To ερώτημα βέβαια είναι τι πήγε να κάνει μόνος του στην Κρήτη με τη μηχανή... Για διακοπές είναι μάλλον απίθανο να πήγε αφού όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες δεν έχει μαζί του βαλίτσες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ταξίδι του Γιάνη είναι πολιτικό αφού στην Κρήτη έχει μεγάλα ερίσματα και αρκετούς φίλους που τον βοηθούν πολιτικά. Λέτε να ετοιμάζει κι αυτός κανένα πολιτικό φορέα; Άλλωστε ο Βαρουφάκης κινείται αυτόνομα και δεν έχει επαφές με την Αριστερή Πλατφόρμα.



Πηγή: cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...