Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Μάγκας με τα όλα του ο φίλος μου και ιδιοκτήτης του club "Όλα Ελληνικά" , Χριστόφορος Τσιαμτσίκας - Διαβάστε τον λόγο !




Δάσκαλος και μαθητής μας αποδεικνύουν - για ακόμη μια φορά - πως είναι πολύ άδικο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο ... τσουβάλι .

Σε λίγες ημέρες από τώρα το λιμάνι του Κιάτου θα φιλοξενήσει την εμφάνιση του απόλυτου θρύλου της νύχτας , με τον Βασίλη Καρρά να συνεργάζεται με τον γνωστό επιχειρηματία Χριστόφορο Τσιαμτσίκα . 

Με το που τυχαία πήρε το μάτι μου στο facebook την αφίσα της εκδήλωσης , μου προκάλεσε θετική εντύπωση η τιμή της φιάλης . Από 120 η μπουκάλα στα 4 άτομα , ενώ το special κατά 10 ευρώ παραπάνω , στα 130 . Αμέσως επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη του "Όλα Ελληνικά" , του οποίου του μετέφερα τα συγχαρητήρια μου για την τιμολογιακή πολιτική που αποφάσισαν να κρατήσουν . Ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας μου απάντησε πως το μεγάλο μπράβο δεν πρέπει να δοθεί σε αυτόν , αλλά στον Βασίλη Καρρά , ο οποίος σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς για όλους τους Έλληνες , αυτός έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους . 

"Όχι , ότι λειτουργεί έτσι για να μην "χαλάσει" το προφίλ του , αφού ο Μπίλαρος τόσα χρόνια δεν μπήκε ποτέ του σε αυτό το τρυπάκι . Εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής είναι και άνθρωπος της διπλανής πόρτας . Αφουγκράζεται την τραγική συρρίκνωση της οικονομίας , με την διασκέδαση να έχει μετατραπεί πλέον σε είδος πολυτέλειες " , δηλώνει χαρακτηριστικά στο "Tsipas-Hlias blog " ο Χριστόφορος .

Προσωπική μου άποψη είναι πως εκτός του καλλιτέχνη , μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην συγκεκριμένη λήψη απόφασης έχει και ο επιχειρηματίας - διοργανωτής . Σκοπός του διδύμου δεν είναι το πως να "κονομήσουν " . Και οι δύο είναι άνθρωποι της πιάτσας , ξεκινώντας από χαμηλά την πορεία τους και ύστερα από σκληρή δουλειά κατάφεραν να "χτίσουν" το όνομα τους στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης .

Άλλωστε , δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας παράλληλα με την διεύθυνση του club "Ολα Ελληνικά" , είναι και μετρ του Βασίλη Καρρά . Τα τελευταία έξι χρόνια . 

Αυτό τα λέει όλα νομίζω ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...