Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Η συνάντηση με τον Οικονομόπουλο , η "γιγάντωση" στη κρίση και το κόλπο γκρόσο !


Τον συνάντησα από κοντά και τα είπαμε για αρκετή ώρα προτού πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο χώρο της εκδήλωσης !

Αρκετά φιλικός και ευδιάθετος , ειδικότερα με εμάς τους συντοπίτες του από την Αχαία , ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε σερί στις sold out εμφανίσεις του . Μετά τα 3.500 άτομα σε Ζάκυνθο και Σαντορίνη που προσέλκυσε , αυτή τη φορά ακολούθησε η πόλη του Κιάτου . Το Συνεδριακό Κέντρο "Αφοί Μάλλιου" είχε γεμίσει ασφυκτικά για τον δημοφιλή τραγουδιστή , χωρίς βέβαια να υπολογίζουμε και αυτούς που καθόντουσαν στο μπαρ .

Ενώ έκπληκτος τόνιζα ξανά και ξανά στον μάνατζερ του καλλιτέχνη , τον Ηλία Παπαζαφειρόπουλο , ότι μέσα στην πιο δύσκολη εποχή για την νύχτα ο Νίκος "γιγαντώνει" , αυτός μου εξήγησε πως τίποτα δε είναι τυχαίο . Από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν τέθηκε αυστηρά από την ομάδα management του Οικονομόπουλου το κριτήριο πληρότητας των κατάλληλων προϋποθέσεων στους χώρους των εκδηλώσεων . Εάν οι ενδιαφερόμενοι διοργανωτές-επιχειρηματίες δεν πληρούσαν ορισμένες προδιαγραφές , τότε μη τον είδατε τον Νικολάκη .

Το εγχείρημα μέχρι στιγμής του βγαίνει απόλυτα . Ο τρόπος που ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου έχει "πουλήσει" επικοινωνιακά το δημιούργημα του κατά το φετινό καλοκαίρι , τον βγάζει ασπροπρόσωπο . Ασφυκτικά γεμάτα στάδια σε περιοχές ανά την Ελλάδα , αποτελώντας παράλληλα το πιο τονωτικό χάπι εν όψη των εμφανίσεων που ξεκινούν στο ΘΕΑ από τις 28 Αυγούστου .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...