Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΤΡΙΤΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: «Εφυγε» στα 18 η Νεφέλη Σπηλιοπούλου




Θρήνος στην Πάτρα από το θάνατο της 18χρονης Νεφέλης Σπηλιοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μάχη που έδωσε βαριά τραυματισμένη από τροχαίο που συνέβη πριν μερικές ήμερες στο κέντρο της Πάτρας, από την οποία δεν βγήκε νικήτρια, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί αλλά και φίλοι, γνωστοί και παλιοί συμμαθητές της συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος. Η Νεφέλη ήταν επιβάτις σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που συγκρούστηκε με ΙΧ.


Συντετριμμένοι οι φίλοι της αποχαιρετούν στο fb το όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι που αγαπούσε τη φωτογραφία και δεν πρόλαβε να χαρεί την επιτυχία της στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Θεσσαλονίκης.

«Έφυγες το καλύτερο καλοκαίρι σου μόνο και μόνο για να μην σε ξεχάσουμε ποτέ…κουράγιο στους γονείς σου» της γράφουν στον τοίχο της. «Μου είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι έφυγες Τάσο γρήγορα με τόσα όνειρα να πραγματοποίησεις…Σε γνώρισα στο γυμνάσιο πρώτη φορά αλλά στο λύκειο μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια … ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος και την περάσαμε μαζί στο ίδιο θρανίο της κατεύθυνσης …. Για μένα είσαι ακόμα εδώ μαζί μας, δεν έχεις φύγει…Να ξέρεις πως ποτέ δεν θα σε ξεχάσω !!!!! Καλό ταξίδι Νεφέλη μου , θα είσαι πάντα στην καρδιά μας «

«Καλο ταξίδι να έχεις κορίτσι μου!!! Δυστυχώς δεν πρόλαβες να ζήσεις τη ζωή σου όπως ακριβώς θα ήθελες…emoticon unsure Να ξέρεις ότι πάντα θα σε θυμόμαστε και θα σε έχουμε στην καρδιά μας…σε αγαπάμε πάρα πολύ Νεφελάκι μου»

«Νεφελακι πάντα θα σε θυμόμαστε κοριτσάκι μου…αυτή η άσχημη ανάμνηση θα φύγει και θα σε έχουμε όλοι πανέμορφα σχεδιασμένη στο μυαλό μας…δε χάρηκες τη ζωή…δεν σου δόθηκε  η ευκαιρία εμείς θα σε αγαπάμε…και θα σε χουμε πάντα στις καρδιές μας….σε αγαπάμε Νεφέλη…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...