Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Αυτός είναι ο άνδρας που αυτοκτόνησε στη Βούντενη - Η συγκλονιστική ιστορία του !




Αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί η αυτοκτονία του 57χρονου, στην περιοχή της Βούντενης, προχθές το μεσημέρι. 

Οπως επιβεβαιώθηκε από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για τον Νίκο Λύκο από το Πυθαγόρειο Σάμου και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε διατελέσει αντιδήμαρχος στον Δήμο του νησιού. Στο νησί ο άνδρας διατηρούσε επιχειρήσεις σούπερ-μάρκετ, όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μια ελιά με βρόχο που είχε φτιάξει ο ίδιος, ενώ σε κοντινό σημείο από εκεί που βρέθηκε νεκρός ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του. 


Ο αδελφός του αυτόχειρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δηλώσει το μεσημέρι της Πέμπτης την εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας. Μάλιστα, επρόκειτο να βγει και silver alert για την εξαφάνισή του, μέχρι που η αναφορά από την Πάτρα επιβεβαίωσε τη χειρότερη εκδοχή για τους οικείους του. Ο 57χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εμπλοκή και με τα τοπικά ραδιοφωνικά μέσα της Σάμου, ιδρύωντας ραδιοφωνικό σταθμό. 


Επεδίωκε να δώσει αίγλη στον τόπο του και να κάνει το Πυθαγόρειο σημείο αναφοράς. Μάλιστα, είχε κάνει επαφές με σκηνοθέτες και ηθοποιούς παγκόσμιου βεληνεκούς για να κάνει μια ταινία με παραγωγούς του Χόλιγουντ για τη ζωή του Πυθαγόρα. Διατηρούσε μάλιστα και καταστήματα στο Πυθαγόρειο, που του απέφεραν υψηλά κέρδη. 


Ωστόσο, στην πορεία, λόγω της κρίσης αλλά και άλλων παραγόντων, ο άτυχος 57χρονος φέρεται ότι υπέστη σοβαρή οικονομική κατάρρευση. Ο ίδιος, πάντως, την εποχή της οικονομικής του ευρωστίας φαίνεται ότι είχε βοηθήσει αρκετούς συμπολίτες του στο νησί. 


πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...