Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Είχε υπογράψει ο Σαμαράς αυξήσεις της ΔΕΗ, τις κρατούσαν λόγω εκλογών στο συρτάρι... ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΩΡΑ! Απίστευτη συμπαιγνία σε βάρος του Ελληνα από την πρώην κυβέρνηση - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ


Κεραυνούς εξαπέλυσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κατά της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας κατηγορώντας την για απόφαση της με την οποία θα αυξηθούν οι λογαριασμοί ρεύματος από τον Μάρτιο.


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτηρίζει ως απολύτως απαράδεκτη και μακιαβελική την απόφαση της ΡΑΕ και πρωτοφανή όσο και εξοργιστική την μεθόδευση που ακολουθήθηκε για να μην δημοσιοποιηθεί.

Να σημειώσουμε ότι, η μνημονιακή αυτή απόφαση της ΡΑΕ ελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου 2014  δηλαδή στην αρχή της προεκλογικής περιόδου και προφανώς, σε συμπαιγνία με την απελθούσα Κυβέρνηση και για μην προκαλέσει δυσμενείς εντυπώσεις σε βάρος της, έμεινε αδικαιολόγητα και προκλητικά στο συρτάρι, για να δημοσιοποιηθεί δύο και πάνω μήνες μετά, στις 4 Μαρτίου 2015 επί των ημερών της νέας Κυβέρνησης.

Το Υπουργείο ΠΑΠΕΝ καταγγέλλει αυτές τις μακιαβελικές πρακτικές, οι οποίες θα έμοιαζαν με φαρσοκωμωδία αν δεν είχαν βαρύ τίμημα για τους πολίτες, σε μια περίοδο σκληρότατης δοκιμασίας τους''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...