Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

To "αντίο" του Λάκη Λαζόπουλου στην μάνα του- Ποιοί ήταν στο πλευρό του- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

To "αντίο" του Λάκη Λαζόπουλου στην μάνα του- Ποιοί ήταν στο πλευρό του- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ Η κηδεία έγινε το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο στη Λάρισα
Δύσκολες ώρες σήμερα για τον Λάκη Λαζόπουλο, που μαζί με εκατοντάδες κόσμου, συνόδευσε την πολυαγαπημένη του μητέρα Ριρίκα, στην τελευταία της κατοικία! Το αδιαχώρητο κόσμου και δη Λαρισαίων, στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, στην κηδεία σήμερα της μητέρας του, Ριρίκας!

Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Λάρισα, πλημμύρισε από όλους όσους γνώριζαν την μητέρα του παρουσιαστή και έχουν μόνο τα καλύτερα να θυμούνται για το μεγαλείο της ψυχής της.

Φανερά καταβεβλημένος ο παρουσιαστής, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας που ξεκίνησε στις 1.00 μμ!

Στο πλευρό του η κόρη του, ο αδερφός του Κώστας, αλλά και πολλοί επώνυμοι φίλοι του όπως ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Κώστας Τσιάνος και άλλοι!

Ανάμεσα στα εκατοντάδες στεφάνια, σύμφωνα με το larissanet.gr, υπήρξε και ένα από το Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Αλέξη Τσίπρα.














govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...