Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα:Μαζική η συμμετοχή στη διοργάνωση παλλαϊκού συλλαλητηρίου για τη Δημοκρατία, το χρέος και την αξιοπρέπεια στην πλατεία Γεωργίου

ΦΩΤΟ απο παλαιότερη κινητοποίηση "αγανακτισμένων" πολιτών στο κέντρο της Πάτρας
Σε παμπατραϊκό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου καλούνται οι χρήστες του facebook και στην Πάτρα, με σκοπό τη στήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας, η οποία «θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.
Πάνω από 1.000 χρήστες μέχρι ώρας απο την Αχαϊκή πρωτεύουσα, έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν, ενώ έχει σταλεί πρόσκληση σε περισσότερους από 5.000.
Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου γράφουν στην ανακοίνωσή τους:
"Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, αλλά και λίγες μέρες μετά στο Eurogroup, μια κατάμεστη Πλατεία Γεωργίου ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη".

Το συλλαλητήρηριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου.
Αντίστοιχες κινητοποιήσεις οργανώνονται στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στο Λευκό Πυργο στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...