Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: Εκλεψαν μπάλες, αθλητικά παπούτσια κ.α. από το προπονητήριο της Παναχαϊκής στην Εγλυκάδα - Κούγιας: "Οι Ρομά είναι χολέρα - Θα τους διώξουμε!"


Τις τελευταίες ημέρες η Παναχαϊκή έχει μετακομίσει στο προπονητήριό της στην Εγλυκάδα, ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος της.
Παραμονές του αγώνα της με την Ερμιονίδα άγνωστοι έσπασαν την κεντρική πόρτα στο αποδυτήρια παίρνοντας μπάλες, παπούτσια, υλικά προπόνησης, διάφορα καλώδια και γενικότερα προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στην ομάδα.
Οι υπεύθυνοι της Παναχαϊκής έχουν ήδη επισκεφτεί την Ασφάλεια Πατρών έτσι ώστε να καταθέσουν  για τις ζημιές και τις κλοπές που έγιναν.
Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε στο sportgame.gr για το θέμα του προπονητηρίου: "Από Δευτέρα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απομάκρυνση των Ρομά από την περιοχή δίπλα από το προπονητικό μας κέντρο.
Μαζί με τους κατοίκους της Εγλυκάδας θα κάνουμε έναν αγώνα να φύγουν οι Ρομά, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην περιοχή.
Θα ξεσηκώσω τους κατοίκους και αν και δεν είμαστε ρατσιστές πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθούν από τον χώρο οι Ρομά, είναι χολέρα για την περιοχή. Θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω το σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Παναχαϊκής το οποίο θα δημιουργήσουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...