Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Πάτρα : Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και ο Βασίλης Σιαδήμας από την νεολαία του κόμματος ?


Αυξάνεται ο αριθμός των "γαλάζιων" υποψηφίων που κατέβουν στην Πάτρα!

Εκτός από τους σίγουρους που ήδη γνωρίζαμε ( Θανάση Νταβλούρου, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, Ανδρέα Κατσανιώτη, Άγγελου Τσιγκρή και Έλενας Κονιδάρη ) , κατά τις τελευταίες ώρες παίζει πολύ δυνατά και το όνομα του Βασίλη Σιαδήμα από την νεολαία του κόμματος . Μάλιστα , πληροφορίες μέσα από την τοπική ΝΔ θεωρούν πως το όνομα του στο ψηφοδέλτιο έχει ήδη "κλειδώσει" .

Ο Σιαδήμας Βασίλης, γεννηθείς στις 6 Ιανουαρίου του 1987, ενώ πριν μερικούς μήνες είχε αναλάβει και επίσημα Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, σε περιόδους κρίσιμες για τις τοπικές οργανώσεις. 

Ο Βασίλης, έχει υπηρετήσει τη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ , ως υπεύθυνος του τμήματος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ως μέλος της Γραμματείας Πόλης καθώς και Υπεύθυνος Πόλης σε περιόδους κρίσιμες για την οργάνωση.

Από το 2010 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και έχει διατελέσει αναπληρωτής Υπεύθυνος Επαρχιακών οργανώσεων. 

Ως διπλωματούχος του Τμήματος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών, εργάζεται ως συνιδιοκτήτης στην τεχνική εταιρεία INNTENSOL. Παράλληλα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών M.B.A του τμήματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...