Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Το φιλαράκι μου έρχεται στην Πάτρα - Μάγκας και μαχητής της ζωής ο Γιώργος Δασκαλάκης !




Μετά τον χαμό που προκλήθηκε στο club "Απλά Ελληνικά" με τον "βασανισμένο" Λευτέρη Πανταζή, το όλο έργο έχει και παραπέρα !

Η συνέχεια θα δοθεί αυτή την Τετάρτη , 17 Δεκεμβρίου , όπου ακολουθεί ακόμη ένα καλλιτεχνικό πρόσωπο από το Romeo της Αθήνας . Δεν θα αναφερθώ σε ακόμη έναν τραγουδιστή που απλά ακούγεται στη νυχτερινή πιάτσα , αλλά για έναν πραγματικό μαχητή της ζωής . 

Τελευταία φορά που τον είχα δει από κοντά ήταν πριν περίπου μια τριετία , όταν είχε εμφανιστεί στο Metropolis Live . Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα . Αυτή τη στιγμή που σας γράφω το συγκεκριμένο άρθρο , ο Γιώργος Δασκαλάκης συγκαταλέγεται στην καλλιτεχνική αφρόκρεμα της χώρας . Αποκλειστική συνεργασία με το κορυφαίο μουσικοσυνθετικό δίδυμο - για τον Ηλία Φιλίππου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο σας μιλώ - τα τραγούδια του παίζουν συνέχεια στο ραδιόφωνο  , ενώ συνεργάζεται με ένα από τα πιο ... "πρεστιζάτα" κέντρα διασκέδασης της νυχτερινής Αθήνας , όπως είναι φυσικά το Romeo .

Όλα αυτά νομίζεται πως ήρθαν από μόνα τους ουρανοκατέβατα ? Φυσικά και όχι . Μη ξεγελιέστε . Άλλωστε , στην σημερινή δύσκολη εποχή που πελαγοδρομεί η νύχτα , αν κάποιος δεν αξίζει πραγματικά , τότε το ίδιο το σύστημα τον αποβάλει . Στην περίπτωση του φίλου μου , από πρώτο χέρι μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν αναφερόμαστε σε ακόμη έναν καλλιτέχνη . Αυτό σας το υπενθυμίζω και πάλι . Ο Γιώργος πρώτα από όλα θεωρείται πρότυπο ανθρώπινης ψυχής και ύστερα καλλιτέχνης . Τουλάχιστον , αυτή είναι η προσωπική μου ταπεινή άποψη ! 

Αυτό δεν το λέω εγώ που είμαι φίλος του , αλλά την ίδια άποψη έχουν ακόμη και αυτοί που τον ζουν από κοντά σε καθημερινή βάση . Ο Γιώργος Δασκαλάκης το έχει κυνηγήσει όσο δεν χωράει ο νους σας για την μεγάλη του καψούρα , που δεν είναι καμία άλλη από το τραγούδι . Η αλήθεια είναι πως δεν έχει περάσει και λίγα ο άνθρωπος .

Για αυτά και άλλα πολλά αξίζει να τον δείτε από κοντά την Τετάρτη που έρχεται στο "Απλά Ελληνικά . 

Εγώ πάντως εκεί θα μαι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...