Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γιώργος Δασκαλάκης : Η χθεσινοβραδινή συνάντηση μαζί του και η βεβαίωση που μου έδωσε !


Μπορεί για σήμερα το βράδυ να έχει προγραμματισθεί η εμφάνιση του Γιώργου Δασκαλάκη στην Πάτρα , όμως ο ίδιος και οι άμεσοι συνεργάτες του από το Romeo βρίσκονται στα μέρη μας  από χθες το βράδυ !

Με το που έφτασαν με το καλό από το τρίωρο ταξίδι τους από την Αθήνα , σε χρόνο ντε τε δεν το σκέφτηκαν καθόλου . Σύσσωμη η ομάδα δείπνισε στο " Ιστιοπλοϊκό Όμιλο" , μιας και εκεί τους περίμενε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και κυρίως η καλή τους φίλη , η Βάσω .

Στο "μυστικό δείπνο" που ακολούθησε έλαβα μέρος και εγώ , μιας και με τον Γιώργο με συνδέει μια πολύ δυνατή φιλία , ενώ ο Γιάννης Πανίτσας ήταν ο μόνος επώνυμος Πατρινός που βρέθηκε μαζί μας . Με τον Γιώργο Δασκαλάκη τα είπαμε για αρκετή ώρα , συζητώντας τόσο για την πορεία που σημειώνει αυτή την περίοδο στο Romeo , όσο και την συνεργασία του με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη . Για το μέλλον μου εκμυστηρεύτηκε πως ακόμη μια πολύ δυνατή δισκογραφική δουλεία ακολουθεί αποκλειστικά από το δίδυμο των επιτυχιών , με τους Ηλία Φιλίππου - Κυριάκο Παπαδόπουλο να βάζουν για ακόμη μια φορά την πλατιά τους υπογραφή .

Φυσικά , η συζήτηση μας δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το "Απλά Ελληνικά" , με τον Γιώργο Δασκαλάκη να φαίνεται απόλυτα σίγουρος πως απόψε το βράδυ θα το .... κάψει το μαγαζί .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...