Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Δύσκολες ώρες για γνωστό επιχειρηματία από την Κάτω Αχαΐα !


Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός επιχειρηματίας από την Κάτω Αχαΐα Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά από μια λεπτή χειρουργική επέμβαση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Φλαμή , από τα ξημερώματα οι αγαπημένοι του φίλοι, έχουν κατακλύσει το facebook με ευχές για περαστικά και συγκινητικά μηνύματα. Ο Δημήτρης Μητρόπουλος διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην Κάτω Αχαΐα, ενώ είναι coach της ομάδας του Αχαϊκού που αγνωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. Για πολλά χρόνια ήταν παίκτης της ιστορικής ομάδας της Αχαγιάς 82 και μέλος των Ακαδημιών, ενώ όλοι κάνουν λόγο για τον μαχητικό του χαρακτήρα και το ήθος του μέσα και έξω από τα γήπεδα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.

Ενδεικτικά μερικά από τα μηνύματα των φίλων του στο facebook:

Νίκος Τσώκος: 

Φιλε,εχουμε περασει τοσα αλλα αυτα τα χρονια……..Ευκολες ,δυσκολες στιγμες παντα ησουν εκει και παντα δυνατος.Τη δυσκολη στιγμη που περνας ειμαστε ολοι διπλα σου,ΟΛΟΙ….

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙ,
ΜΗ ΜΑΣΑΣ…..
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.
ΜΗ ΜΑΣΑΣ….
ΛΙΟΝΤΑΡΙ!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...