Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

550.000 κλικ σε μια βδομάδα για το Newspistol.com ! Συγχαρητήρια να δώσω στον εκδότη-δημοσιογράφο και πολύ καλό μου φιλαράκι , Χάρη Λεμπιδάκη !


Συνεχίζεται η ανοδική πορεία που σημειώνει στον εγχώριο ηλεκτρονικό τύπο το www.newspistol.com 

Φυσικά , τα εύσημα θα πρέπει να δοθούν στον εκδότη -δημοσιογράφο και πολύ καλό μου φιλαράκι , τον Χάρη Λεμπιδάκη . Από το μηδέν , κατάφερε μέσα από το ρεπορτάζ και τις αποκλειστικές ειδήσεις να μεταμορφώσει το newspistol.com σε ένα από τα πιο δημοφιλή site της χώρας .

Αρκεί μόνο να σας αναφέρουμε πως αυτή την εβδομάδα κατάφερε και πάλι να ξεπεράσει τις 550.000 προβολές στην σελίδα του και αυτό είναι ένα νούμερο απίθανο για μια προσπάθεια που δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ για να διαφημιστεί και δεν έχουμε μπει στην διαδικασία να ζητήσει να αναδημοσιεύουν ειδήσεις τους για να τους μάθει η πιάτσα. Αυτό χτίστηκε σιγά σιγά με ρεπορτάζ και με την εμπειρία που υπάρχει μετά από 17 χρόνια σ αυτόν τον χώρο. Το Top 5 αυτής της εβδομάδας ήταν :
Στο Νούμερο 5 η είδηση της νέας σχέσης της Δούκισσας Νομικού με νεαρό επιχειρηματία που ξεπέρασε τα 12.000 χτυπήματα.
  1. Στο Νούμερο 4 η εμφάνιση αποκαλυπτικών φωτογραφιών του τραγουδιστή Σταύρου Κωνσταντίνου με λίγο παραπάνω από 13.500 χτυπήματα.
  2. Στο Νούμερο 3 η επίσκεψη του Παντελή Παντελίδη στον Αντώνη Ρέμο την Πέμπτη το βράδυ με επισκεψιμότητα που έφτασε τις 16.000 προβολές.
  3. Στο Νούμερο 2 η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη ότι θα γεννήσει σε τρεις μήνες. Τα θέματα με την Ελένη πουλάνε πολύ και εδώ είδαμε περίπου 20.000 προβολές.
  4. Στην κορυφή το θέμα με την γέννηση της κόρης του Κώστα Μπερτάκη και της Παυλίνας Κωσταγιού που με 29.000 κλικαρίσματα κέρδισε το ενδιαφέρον σας.

Ραντεβού με την ανασκόπηση μας το άλλο Σάββατο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...