Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ! Αποκάλεσε τσίρκο τα μέτρα ασφαλείας και τα 'βαλε με αστυνομικούς ... για να τον ακούει ο κόσμος! Οι αστυνομικοί είχαν κάνει... ότι προβλέπεται και συμβαίνει κάθε φορά - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Σφοδρή επίθεση κατά των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα εξαπέλυσε πριν λίγο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας επειδή έλαβαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψή του και προχώρησαν σε προληπτικό κλείσιμο δρόμων.


Ο κ. Κικίλιας έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος σε ανώτερους αξιωματικούς να τους χαρακτηρίσει ακόμα και «τσίρκο»!!! Όλα αυτά δεν τα έκανε στην σύσκεψη που ακολουθούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, αλλά μπροστά σε όλον τον κόσμο, τότε στον ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου (στην οδό Ευμήλου) όσο και στην οδό Μαιζώνος μπροστά από το Δημαρχείο! Όλο αυτό φάνηκε σαν "σόου" Κικίλια, μια και οι όποιες παρατηρήσεις θα μπορούσαν να γίνουν "κεκλεισμένων των θυρών" σεβόμενος τους αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα αυτοκίνητα που συνόδευαν τον υπουργό ήταν δύο και μια μηχανή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από συνδικαλιστές... ήταν τα προβλεπόμενα. "Αν συνέβαινε κάτι με τον υπουργό ποιος θα την πλήρωνε"; αναρωτήθηκε συνδικαλιστής. 

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως σε περιπτώσεις καθόδου υπουργών και πόσο μάλλον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, τα μέτρα στο παρελθόν ήταν... αυστηρότερα από όσα σήμερα. ακόμη και όταν είχε κατέβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος... περισσότεροι αστυνομικοί υπήρχαν! Ή και στο παρελθόν με την κάθοδο του προκατόχου του κ. Κικίλια, Νίκου Δένδια στην Πάτρα και την Ηλεία. Όμως ο κ. Δένδιας... δεν έκανε σόου!

Δείτε videos μέσα από το dete.gr : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...