Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ…..!!!!! Της κακομοίρας στη ΔΕΗ ... και στο ΤΕΙ της Πάτρας - Πάει η μήνυση... σύννεφο


Και ενώ μέχρι πρότινος και μάλιστα με υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και δεκαετία το ΤΕΙ είχε την πρωτοκαθεδρία, και η ΔΕΗ... το συναγωνίζεται, όχι βέβαια σε αριθμό μηνύσεων και αγωγών αλλά... στο ενδιαφέρον των υποθέσεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην Ακτή Δυμαίων, δύο γυναίκες έχουν υποβάλλει αγωγές κατά συναδέλφων τους! Δύο υπάλληλοι έχουν δεχθεί μηνύσεις μετά από «διαφορές» που είχαν με τις μηνύτριες. Το περιεχόμενο των «διαφορών» δεν έχει γνωστοποιηθεί, όμως πληροφορίες αναφέρουν (σύμφωνα με συζητήσεις που γίνονται μέσα στην ΔΕΗ) πως θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι αντεγκλήσεις! Ωστόσο και οι δύο μηνύσεις θα ακολουθήσουν την δικαστική οδό! Μάρτυρες και κατηγορούμενοι θα κληθούν από την αρμόδια πταισματοδίκη, θα καταθέσουν και ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν οι υποθέσεις φθάσουν στο ακροατήριο!


Παρόμοια είναι η εικόνα και στο ΤΕΙ! Και ποιος δεν θυμάται το γεγονός πως πριν επτά χρόνια το Πταισματοδικείο της Πάτρας είχε γεμίσει από μηνύσεις καθηγητών σε βάρος καθηγητών! Ίσως το ΤΕΙ θα έπρεπε να ενταχθεί και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες αφού στα τέσσερα τμήματα του Πταισματοδικείου και στην Εισαγγελία είναι κατατεθειμένες 400 μηνύσεις!

Όπως έλεγε μάλιστα ο τότε Πρόεδρος του ΤΕΙ... «οι μισοί καθηγητές δεν διδάσκουν. Είναι στα Δικαστήρια ή καταθέτουν στον Πταισματοδίκη»!Και στο ΤΕΙ αιτία του κακού ήταν οι προσωπικές διαφορές. Ο ένας ήθελε να βγάλει τα μάτια του άλλου! Έτσι είχαν βρεθεί εμπλεκόμενοι (μάρτυρες και κατηγορούμενοι) σχεδόν οι περισσότεροι καθηγητές του ΑΤΕΙ. Ήταν δε χαρακτηριστικό ότι αγανακτισμένοι με την κατάσταση ήσαν σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι των Δικαστηρίων που είχαν ασχοληθεί κατά κάποιον τρόπο με αυτές τις μηνύσεις. Κάποιες μάλιστα εκκρεμούν ακόμη και σήμερα ενώ και τους τελευταίους μήνες καθηγητές του ΤΕΙ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στα Δικαστήρια!

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί στα Πταισματοδικεία εξαιτίας των πολλαπλών μηνύσεων στο ΑΤΕΙ και του φόρτου εργασίας είναι ότι μία από τις πιο γνωστές δικαστικές λειτουργούς, είχε τότε ζητήσει να μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία προκειμένου να ηρεμήσει από όσα «απάνθρωπα» στην κυριολεξία είχε τραβήξει εξαιτίας της συγκεκριμένης υπόθεσης. «Δεν βρίσκεις άκρη. Γίνεται στην κυριολεξία ... το έλα να δεις» μας είπε δικαστικός παράγοντας.

πηγή : εφημερίδα " Κόσμος" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...