Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μήνυσε τον Κόσμο ο πατέρας του Φώτη - Στο εδώλιο ο εκδότης και ο Διευθυντής Σύνταξης Κωνσταντίνος Φλαμής, αν προκύψει θέμα μετά την προανάκριση που θα γίνει


Μήνυση για ψευδή δημοσίευση κατέθεσε, στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών, ο πατέρας του άτυχου πεζοναύτη, Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, στο πεδίο βολής Γλαφυρών, στο Βόλο.


Η μήνυση στρέφεται κατά της εφημερίδας Κόσμος της Πάτρας διότι δημοσίευσε, ψευδώς, ότι έχει υποβληθεί, από την οικογένεια, αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου διεκδικώντας, ως αποζημίωση, ποσό-μαμούθ.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση ενώ κατασχέθηκε το φύλλο της εφημερίδας με τη συγκεκριμένη δημοσίευση.

Υπενθυμίζεται ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού με χθεσινή ανακοίνωση διέψευσε, ως αναληθή τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αφορούσαν σε καταγγελίες σχετικά με το 19χρονο δεκανέα.

Η εφημερίδα Κόσμος σεβόμενη την ελληνική Δικαιοσύνη και προπαντός την αγανάκτηση του χαροκαμένου πατέρα που τον οδήγησε στην υποβολή της μήνυσης, δεν θα προβεί σε κανένα άλλο σχόλιο. Ωστόσο στο προσεχές φύλλο θα παραθέσει συγκεκριμένα στοιχεία ώστε να αναδείξει πως όσα γράφτηκαν είχαν και την πηγή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...