Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εβγαλε ανακοίνωση το ΓΕΣ και διαψεύδει τον ΚΟΣΜΟ για τον 19χρονο! Αλήθεια.... ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΣ; Καμία όμως ανακοίνωση για τους υπευθύνους που οδήγησαν στον θάνατο τα παλικάρια! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει ότι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και αφορούν σε καταγγελίες σχετικά με το Δεκανέα (ΠΖ) Φώτη Ανδρικόπουλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Βόλου, χαρακτηρίζονται ως αναληθή.


Επισημαίνεται ότι, η οικογένεια του θανόντα αποτελεί για τις Ένοπλες Δυνάμεις μέλος της οικογένειάς των, με ιδιαίτερη σημασία και θέση και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποδίδεται σε αυτήν η απαιτούμενη ένδειξη τιμής από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών.Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Κόσμος της Πάτρας μεταξύ άλλων ο 19χρονος πεζοναύτης Φώτης Ανδρικόπουλος ,"είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά το προηγούμενο απόγευμα, με τον αρραβωνιαστικό της αδελφής του, εκφράζοντάς του τα έντονα παράπονά του για την συμπεριφορά κάποιων εκ των ανωτέρων του”.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΜΟΥ: Η εφημερίδα "Κόσμος" δεν έχει γράψει ούτε μία αναλήθεια (όπως υποστηρίζει το ΓΕΣ για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε). Ο συντάκτης μας μίλησε με πρόσωπο της οικογενείας (όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα) και ειπωθηκαν όσα ακριβώς περιγράψαμε. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πρώτες αιχμές για όσα συνέβαιναν στο εν λόγω στρατόπεφο είχαν αφεθεί και με ανακοινώσεις του δικτύου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από την επομένη του τραγικού συμβάντος. Το ΓΕΣ φυσικά δεν διαψεύδει τα περί της αποζημίωσης που έλαβαν οι οικογένειες των θυμάτων και των αγωγών που θα εγερθούν, όπως ο ΚΟΣΜΟΣ τονίζει στο ίδιο δημοσίευμα. Η απάντηση της εφημερίδας στο συγκεκριμένο σημείο, δίνεται  με την αγωγή που κατέθεσε οικογένεια στρατιώτη που σκοτώθηκε από νάρκη στον Εβρο. Και σε αυτή την περίπτωση το ΓΕΣ (και η Πολιτεία κατ' επέκταση) είχε αποζημιώσει την οικογένειά του με ψίχουλα, ενώ δεν δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις για τον θάνατό του. Η οικογένειά του αποζημιώθηκε με 350.000 ευρώ με δικαστική απόφαση (αρχικά είχε λάβει... ελάχιστα όπως προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις). Οσο για τον 19χρονο Πατρινό; Καλά θα κάνει το ΓΕΣ να φροντίσει να ολοκληρώσει την έρευνα για τα αίτια του θανάτου τριών παλικαριών. Γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως.... το ΓΕΣ θα φροντίσει να θάψει καλά όσες ευθύνες υπάρχουν. Αλήθεια γιατί δεν είδαμε ανακοίνωση από το ΓΕΣ για την πορεία των ερευνών; Εσπευσε όμως να διαψεύσει δήλωση ατόμου της οικογένειας του 19χρονου. Για προφανείς λόγους επαναλαμβάνουμε! 

flamiskonstantinos.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...