Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Αντί να τρώει τον άμπακο ο Αβραμόπουλος, ας πήγαινε στο σπίτι του 19χρονου - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ !


Με τις ώρες περίμεναν σήμερα οι δημοσιογράφοι να τελειώσει ο κ. Αβραμόπουλος το φαγητό του και τις... βραβεύσεις στην εκδήλωση που έγινε στον Αραξο.


Ενώ τον παρακαλούσαν να κάνει κάποιες δηλώσεις για να προλάβουν να ολοκληρώσουν το ρεπορτάζ και να επιστρέψουν στην βάση τους (γνωρίζουμε ότι στα κανάλια έχουν μείνει οι... μισοί λόγω κρίσης) ο κ. Αβραμόπουλος πρώτα κάθισε να φάει (ούτε καν διέκοψε για 5 λεπτά μέχρι να καθίσει στο τραπέζι), στη συνέχεια άρχισε τις βραβεύσεις, και από τις 11 το πρωί έκανε δηλώσεις... στις 3.30 το απόγευμα! Ρωτήθηκε στο τέλος και για το δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ σε σχέση με τον 19χρονο και απάντησε: "Ο πατέρας μίλησε, να προσέχει τι γράφει η εφημερίδα". Όμως στην ανακοίνωση του ΓΕΣ δεν αναφέρεται πουθενά δήλωση του πατέρα του 19χρονου. Όσον αφορά στον κ. Αβραμόπουλο, η Πάτρα δεν είναι μακριά από τον Αραξο. Αν ήθελε να κάνει κάτι για την οικογένεια θα μπορούσε να "πεταχτεί" μέχρι το Πετρωτό για να της εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Και ας έχανε... το φαγητό στον Αραξο! 

flamiskonstantinos.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...