Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Χαμός με Πατρινό καταστηματάρχη! Του ήρθε "χαράτσι" από τη ΔΕΗ 11.506 ευρώ... λόγω τηλεμέτρησης - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !


Του μετρούσαν την κατανάλωση με την "πιλοτική" μέθοδο της τηλεμέτρησης (εφαρμόζεται σε κάποιες περιπτώσεις στην Πάτρα) και τελικά πήγε να πάθει εγκεφαλικό διαπιστώνοντας ότι του ήρθε λογαριασμός - "χαράτσι" 11.506 ευρώ... για ένα χρόνο, ως "συμπλήρωμα" όλων αυτών που ήδη είχε πληρώσει, γιατί η τηλεμέτρηση... δεν είχε μετρήσει σωστά! 


Τουλάχιστον αυτό του είπαν από την ΔΕΗ. Ο Πατρινός έμπορος... δεν πίστευε στα μάτια του παραλαμβάνοντας λογαριασμό ύψους 11.506 ευρώ, ενώ ήδη είχε πληρώσει τους "κατ' εκτίμηση" λογαριασμούς μέσω της τηλεμέτρησης για όλο το χρονικό διάστημα. "Πλήρωνα κάθε μήνα περίπου 1000 ευρώ για το κατάστημα, όσο δηλαδή και παλαιότερα. Και ξαφνικά ενώ έχω όλους τους λογαριασμούς έναντι και εκκαθαριστικούς εξοφλημένους, λαμβάνω λογαριασμό "τηλεμέτρησης" συν 11.506 ευρώ. 5.426 ευρώ η αξία του ρεύματος και 6.216 ευρώ οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις, δήλωσε στο dete.gr o ιδιοκτήτης. Πλέον έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο και είναι αποφασισμένος να τα βάλει με την ΔΕΗ. Αν είναι δυνατόν να έχει πρόσθετες χρεώσεις 11.506 ευρώ επειδή όπως του είπαν έκανε λάθος ο.... τηλεμετρητής (η μέτρηση γίνεται από την Αθήνα). Αλλά και πάλι ο ιδιοκτήτης αμφισβητεί το τελικό ποσό, αφού όπως λέει, ούτως ή άλλως και στο παρελθόν πλήρωνε ανάλογα ποσά με αυτά που ήδη έχει πληρώσει στους κανονικούς λογαριασμούς που παραλάμβανε.

πηγή :  flamiskonstantinos.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...