Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Διαβάστε τι μου δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας της Κυβέρνησης , Ανδρέας Κατσανιώτης , και η πρόβλεψη του περί πρόωρων ...εκλογών !


Μπορεί να βρεθήκαμε με τον Ανδρέα Κατσανιώτη σε γνωστό παραλιακό κατάστημα του Ρίον , όμως ακόμη και μέσα σε παρατεταμένη καλοκαιρινή περίοδο , η κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την πολιτική !


Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας της Κυβέρνησης και παράλληλα ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού της χώρας , του Αντώνη Σαμαρά , μου επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν ως πρώτη επιλογή του Μαξίμου ως υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας με την ΝΔ σε περίπτωση πραγματοποίησης πρόωρων βουλευτικών εκλογών . Επίσης , ο ίδιος θεωρεί πως η δεύτερη κατά σειρά υποψηφιότητα του νυν "γαλάζιου" βουλευτή , Αθανάσιου Νταβλούρου , από τώρα έχει "κλειδώσει" , με τις εκπλήξεις όμως πάντοτε να παίζουν στο τραπέζι !

Στη συνέχεια της συζήτησης μας , διαπίστωσα το όραμα που έχει για την γενέτειρα πόλη του , την Πάτρα , θεωρώντας την πως διαθέτει όλα τα φυσικά εχέγγυα εκείνα για να γίνει πρότυπο ανάπτυξης για ολόκληρη την Ελλάδα , όμως οι άνθρωποι που την διοικούν δεν είναι οι κατάλληλοι προκειμένου να την αξιοποιήσουν . 

Τέλος , καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ευχηθήκατε στον πρώην υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και καλό μου φιλαράκι !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...