Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Μην ακούτε ότι σας πλασάρουν - Aυτός είναι ο μόνος .... κολλητός που έχει ο Γιάννης Πλούταρχος από την πόλη της Πάτρας !


Κατά καιρούς διάφοροι είναι οι περίεργοι τύποι εκείνοι που κοκορεύονται πως είναι κολλητοί φίλοι και ..."αδέρφια" με ορισμένους από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της χώρας !


Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Γιάννη Πλούταρχου , όπου δεκάδες .."νυχτόβιοι" επειδή , έχει τύχη να του πετάξουν μια με δύο φορές κάποιες δεκάδες πανέρια λουλουδιών και του μίλησαν από κοντά , αυτομάτως αυτοχρίστηκαν ως κολλητοί του . Πάντως , για να ξεκαθαρίσει το όλο τοπίο , το Hlias -Tsipas μπορεί να σας επιβεβαιώσει πως ο συγκεκριμένος τίτλος ανήκει σε ένα και μοναδικό πρόσωπο προερχόμενο από την Πάτρα , με τον Βασίλη Ανδρονόπουλο να διατηρεί πολύχρονη οικογενειακή φιλία με το καλύτερο παιδί της Αθηναϊκής νύχτας ! Για όσους δεν το γνωρίζουν , μπορώ να σας πληροφορήσω πως για πολλά χρόνια υπηρετούσε το επάγγελμα του αστυνομικού αποκλειστικά στην πρωτεύουσα , όπου του δόθηκε η δυνατότητα να διευρύνει το κύκλο των υψηλών γνωριμιών ! 

Μάλιστα , όλοι μας θυμόμαστε πως ο Πρόεδρος του Λέων Αλισσού  , με ένα του τηλεφώνημα και μόνο είχε φέρει ως επίσημο προσκεκλημένο τον Γιάννη Πλούταρχο στην περσινή καλλιτεχνική εκδήλωση του Κάτω Αλλισού !

Αυτά για την όλη ιστορία , γιατί πολλά ακούνε τα αυτιά μας από ορισμένους "εξυπνάκηδες"και κοντεύουμε να ...σεληνιαστούμε !

Υ.Γ : Η παραπάνω λήψη της φωτογραφίας που έβγαλα μαζί του προέρχεται από το εξοχικό του σπίτι που διατηρεί στην περιοχή του Κάτω Αλισσού , σε μια συνάντηση για λίγους εκλεκτούς φίλους .

Λέων Αλισσού: Γλέντησαν με Πλούταρχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...