Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Το site του Νίκου Ευαγγελάτου αναφέρεται στον Σπύρο Πανταζόπουλο και το πανηγύρι που έσπαγαν τις σαμπάνιες γιατί δεν προλάβαιναν να τις ανοίγουν !!!


Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει η είδηση πως σε πρόσφατο πανηγύρι είδαμε ακόμη και να σπάνε δεκάδες μπουκάλια σαμπάνιας , λόγο της πίεσης του χρόνου , αφού δεν προλάβαιναν  να τις ανοίξουν με την ησυχία οι διοργανωτές !


Συγκεκριμένα , αναφερόμαστε στην καλλιτεχνική εκδήλωση του Σαββατόβραδου που εξελίχθηκε στο Απιδεώνα Αχαΐας , όπου οι ανεπανάληπτες καλλιτεχνικές ερμηνείες του Σπύρου Πανταζόπουλου είχαν δημιουργήσει μια τέτοια κατάσταση , όπου οι σερβιτόροι έτρεχαν πανικόβλητοι , ώστε να προλάβουν να σπάνε τα μπουκάλια από τις σαμπάνιες . Για το σχετικό θέμα αναφερθήκαμε αναλυτικά μέσα από το patra gossip-news.gr ( Εδώ ) , όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως πρώτος που έβγαλε στην επιφάνεια των media το παραπάνω συμβάν , ήταν ο πιο στενός συνεργάτης μας Γιάννης Πεφάνης , όπου μέσα από το Flashstars.gr κατέγραψε τα πάντα με άκρως αναλυτικό τρόπο ( Εδώ - Εδώ ) !

Λίγες ώρες αργότερα παρατηρήσαμε πως η κορυφαία ειδησεογραφική ηλεκτρονική εφημερίδα της χώρας ( το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου ) να προχωράει στην αναδημοσίευση του παραπάνω θέματος . 

Διαβάστε αναλυτικά - Εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...