Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικό οι Αλέξης Φράγκος και Ανδρέας Κούγιας - Σε δυσκολότερη θέση ο "μπάρμπαν" - Τρεις δικαστές ζήτησαν ελαφρυντικό για τον Φράγκο !


Ένοχοι κατά το κατηγορητήριο και οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας της οδού Ανθείας. 


Μάλιστα ο φυγόδικος Ανδρέας Κούγιας γνωστός και ως μπάρμαν θεωρείται ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό και από τους 7 δικαστές (7-0) ενώ ο Αλέξης Φράγκος καταδικάζεται ως ένοχος χωρίς ελαφρυντικό με ψήφους 4-3 (τρεις θεώρησαν πως είχε το ελαφρυντικό της δολοφονίας εν βρασμώ ψυχής). To Δικαστήριο συνεδριάζει αυτή την ώρα επί της ποινής. Οι δικηγόροι ζήτησαν να αναγνωριστεί στον Αλέξη Φράγκο το ελαφρυντικό της υβριστικής συμπεριφοράς από το θύμα, και ο Εισαγγελέας πρότεινε να γίνει αποδεκτό το ελαφρυντικό. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου δηλώνει ότι είναι άδικο να μην αναγνωριστεί στον Αλέξη Φράγκο το ελαφρυντικό του εν βρασμώ ψυχής. Μάλιστα δήλωσε πως θα προτείνει στον Αλέξη Κούγια να έρθουν σε επαφή οι αδελφοί Τσίρκα με τους γονείς του Αλέξη Φράγκου ώστε να τα βρουν και να μην υπάρξουν άλλες καταστάσεις. 

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...