Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΣΑΛΟΣ στην Θεσσαλονίκη! Μετέτρεψαν νυχτερινό κέντρο σε ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!!!

ΣΑΛΟΣ στην Θεσσαλονίκη! Μετέτρεψαν νυχτερινό κέντρο σε ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!!!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, μετά από διερεύνηση σχετικών πληροφοριών, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα σε κέντρο διασκέδασης, στην περιοχή της Ηλιοπύπολης στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διενέργεια του ελέγχου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 70χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για Διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας.

Όπως διαπιστώθηκε, στο κατάστημα εργάζονταν ως συνοδοί θαμώνων τρεις γυναίκες, οι οποίες έναντι χρηματικού αντιτίμου, το οποίο εισέπραττε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες σε χώρο που είχε διαμορφωθεί ειδικά για το σκοπό αυτό. Οι προαναφερόμενες γυναίκες συνελήφθησαν, καθώς δε διέθεταν την προβλεπόμενη από το Νόμο άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: sirina.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...