Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο δημοσιογράφος που μέσω ενός blog "ενοχλούσε" όλο το σάπιο πολιτικό-επιχειρηματικό σύστημα της χώρας ... !!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19/7: ΣΟΚ! Ο Σωκράτης Γκιόλιας ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ κάτω από το σπίτι του!


Σαν σήμερα 19 Ιουλίου του 2010 εκτελείται με μαφιόζικο τρόπο ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Οι εκτελεστές του χτυπούν το κουδούνι και όταν κατεβαίνει τον γαζώνουν. Την ευθύνη της δολοφονίας αναλαμβάνει η οργάνωση Σέχτα.

Ποιος ήταν όμως ο Σωκράτης Γκιόλιας .. ? Το Hlias-Tsipas blog προσπάθησε να συλλέξει τα κυριότερα και πιο ουσιώδη στοιχεία που τον αφορούν , χωρίς να σας κουράζουμε μακρυγορόντας . Τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα τα πραγματοποίησε δίπλα στον "μέντορα" του , τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο , όπου αργότερα εξελίχθηκαν σε δύο αιώνιοι εχθροί . Θυμόμαστε πως δεκάδες φορές στο παρελθόν , ο ένας είχε αναφερθεί με πολύ σκληρά λόγιο με τον άλλον , αποτελώντας μια από τις πλέον πολύ-συζητημένες  βεντέτες στο μιντιακό χώρο . Στην διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας συνεργάστηκε με τον Θέμη Ανασατσιάδη , τον Δημήτρη Κοντομηνά και το κανάλι του Alpha , ενώ τον ήθελαν και να έχει πάρε -δώσε με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ! 

Η γέννηση και η κατακόρυφη άνοδος του "troktiko.blogspot.gr" συνδέθηκε αποκλειστικά με το όνομα του . Το συγκεκριμένο blοg κατάφερε να σκαρφαλώσει πολύ γρήγορα στην κορυφή της ανεξάρτητης διαδικτυακής ενημέρωσης , ξεφεύγοντας από την συνηθισμένη λειτουργία των συστηματικών MME της χώρας . Απώτερος σκοπός του ήταν να χτυπήσει στην καρδιά της διαπλοκής , χωρίς καμία μα καμία έκπτωση και εξαίρεση . Στη διάρκεια του χρόνου το όλο παιχνίδι άρχισε να χοντραίνει και το troktiko να αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στην δημοσιογραφική πιάτσα . Οι εκάστοτε αναρτήσεις του πλέον ενοχλούσαν για τα καλά τα μεγάλα κεφάλια , το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας , όπως και τους "νταραβεριτζίδες"  εκείνους που για δεκαετίες έκαναν ότι γούσταραν στη ζωή μας . Λογικό να ακολουθήσουν και οι απειλές , αφού κάποιοι έδειχναν να ενοχλούνται και θεώρησαν πως μέσω της βίας θα "φιμώσουν" μια για πάντα την ελεύθερη φωνή του . Αυτό τελικά το κατάφεραν στις 19 Ιουλίου του 2010 με το πιο βάναυσο τρόπο που υπάρχει , αφαιρώντας την ζωή του Σωκράτη Γκιόλα . Η πολύ άγρια δολοφονία του με 19 σφαίρες έξω από το σπίτι του , καταλογίστηκε ως μια ενέργεια της οργάνωσης της Σέχτας Επαναστατών . Τέσσερα ολόκληρα χρόνια από εκείνη τη στιγμή , ακόμη δεν έχει βρεθεί ποιος πραγματικά τον σκότωσε , με την υπόθεση να παραμένει στο συρτάρι , εξυπηρετώντας ορισμένους που δεν τον ήθελαν να μπερδεύεται στις μπίζνες τους . Το blog του troktiko σταμάτησε να δημοσιεύει πια θέματα , με δεκάδες άλλους μιμητές να χρησιμοποιούν το πιο δυνατό brandname της ανεξάρτητης - έγκυρης ενημέρωσης στο διαδίκτυο , για προσωπικά τους οφέλη . Μάταια όμως !

Αν σήμερα ήταν κοντά μας ο Σωκράτης Γκιόλας , τότε πολύ πιθανό να είχε εκδώσει την δική του εφημερίδα . Για λοιπόν , φανταστείτε την επιρροή που θα ασκούσε σε εκατομμύρια αγανακτισμένους Έλληνες , που ταλαντεύονται από τους μηχανισμούς του Μνημονίου και των ξένων συμφερόντων !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ - ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...