Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ! Η τιμή της βενζίνης έφτασε στα 1.8 ευρώ!!! Καλά το Κράτος τι κάνει;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ! Η τιμή της βενζίνης έφτασε στα 1.8 ευρώ!!! Καλά το Κράτος τι κάνει;

Είναι μια συνηθισμένη εικόνα στις περιόδους υψηλής τουριστικής κίνησης. Δυστυχώς , συμβαίνει και φέτος, καθώς τα πρώτα δείγματα... γραφής της τιμής στη βενζίνη, δεν είναι ενθαρρυντικά.

Όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, τα στοιχεία που έδωσε το παρατηρητήριο τιμών καυσίμων, δείχνουν μια έντονα αυξητική τάση ειδικά στα νησιά. Με την προοπτική άμεσου κέρδους από την αθρόα προσέλευση τουριστών, οι πρατηριούχοι ανεβάζουν κατακόρυφα την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης.
Την Παρασκευή (4/7) η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης κυμάνθηκε στο 1,714 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας άνοδο 0,3 λεπτά σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση (27/6).Μάλιστα, στις 13 Ιουνίου η τιμή ήταν στα 1,681 ευρώ και την Παρασκευή που ακολούθησε (20/6) στα 1,96 αντίστοιχα. Όσο για το εκτιμώμενο περιθώριο των πρατηριούχων και των εταιρειών εμπορίας, υπολογίζεται κατά μέσο όρο στα 9,2 λεπτά ανά λίτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...