Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Κλείνει και άλλο Goody's στην Πάτρα !!!


Κεραυνός εν αιθρία για την αγορά εργασίας της Πάτρας, καθώς το κατάστημα της εταιρίας Goody’s που λειτουργεί στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στα διόδια του Ρίου πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να κλείσει και να βάλει οριστικά λουκέτο, δείχνοντας τον δρόμο της ανεργίας σε τουλάχιστον 23 εργαζόμενους που δουλεύουν εκεί.


Ο λόγος που κλείνει το κατάστημα της επώνυμης αλυσίδας εστιατορίων έχει να κάνει με το πέρασμα της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου από το οικόπεδο που βρίσκεται το συγκεκριμένο ακίνητο. Το κατάστημα λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια μαζί με τα Flo Cafe και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ταξιδιώτες.

Η εταιρεία, σύμφωνα με τα όσα έχει καταστήσει σαφή, δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην δημιουργία νέου καταστήματος, σε άλλο κοντινό σημείο της εκεί περιοχής και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες θα κατέβει στην Πάτρα κλιμάκιο από την Αθήνα για να ανακοινώσει και επίσημα στους εργαζόμενους τις εξελίξεις. Πάντως δεν αποκλείεται να ξανανοίξει όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ολυμπία Οδό. 

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία Goody’s είχε προχωρήσει σε λουκέτο το περασμένο καλοκαίρι στο κατάστημα που διατηρούσε στην Πλατεία Όλγας, ενώ με το κλείσιμο του καταστήματος στην Πατρών – Κορίνθου, μένουν δύο μαγαζιά, αυτό της Πλατείας Υψηλών Αλωνίων και αυτό που στεγάζεται στην Veso Mare.

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...