Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ !!!


ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΤΑΜΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ !


Το συγκεκριμένο blog δεν είναι με τον Παναθηναϊκό. Το καραγκιοζιλίκι όμως με τον Μπαρτζώκα δεν έχει προηγούμενο. Εκνευρίζει τους παίκτες, εκνευρίζει με την ασχετοσύνη του τους φιλάθλους, έδωσε "συγχαρητήρια στονΠαναθηναϊκό" και ομολόγησε ότι... 
"ήμασταν φοβερά νευρικοί ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Μοιραία η επιθετική μας συγκομιδή έμειναν χαμηλά. Δεν είχαμε υπομονή  να δούμε τον ανοιχτό παίκτη. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Ευτυχώς οι δικοί μας πρόεδροι ούτε τραμπουκίζουν ούτε πετούν χαρτονομίσματα. Με τον τρίο του Αναστόπουλου, Καρακατσούνη και Παναγιώτου υπάρχει ζήτημα. Χτυπάει η μπάλα στο ταμπλό, κόβει ο Λάσμε, δεν μετράνε το καλάθι. Δεν αγγίζουμε τον Μασιούλις, τρεις βολές.
Στην τελευταία φάση κάναμε τρία φάουλ στον Διαμαντίδη, ένα στον Φώτση, έδωσαν το τελευταίο στον Λάσμε. Δεν θέλω να πω περισσότερα και να γίνω γραφικός. Σεβόμαστε πάντα τον αντίπαλο.
Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Δεν έχουμε χάσει εύκολα στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω να έχουμε ανάλογες συνθήκες αν και αμφιβάλλω".
Καλύτερος κωμικός και από τον Μίστερ Μπιν. Για πολλά γέλια ο άνθρωπος ... όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Fimotro !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...